БСП е партията, която работи за националния интерес, интерес, който

...
 БСП е партията, която работи за националния интерес, интерес, който
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова: Заедно с Драгомир Стойнев се борихме за по- евтин ток, за националния интерес

 _2024 izbori_v012

 

„ Българска социалистическа партия е партията, която работи за националния интерес, интерес, който е и европейски. Това значи - на ниска цена ток. За това дружно се борихме с Драгомир Стойнев, най-хубавият лидер за Пазарджишка област. Ще продължаваме да се борим за заслужено възнаграждение за всички, достъп до обществени грижи и почтено бъдеще за младите. “

Това съобщи претендентът за евродепутат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Цветелина Пенкова в Пазарджик. Заедно с лидера на листата за региона Драгомир Стойнев и с лидера на листата за евродепутати Кристиан Вигенин, тя беседва с жители и симпатизанти.


„ Българска социалистическа партия е гарантът за устойчива обществена политика. Българска социалистическа партия е партията, която пази правата на работещите, младите фамилии, пенсионерите и хората в неравностойно състояние. Българските жители не са втора употреба и заслужават да живеят добре. Българска социалистическа партия остана вярна на идеалите си и ще продължи да е поредна в дейностите си “, обърна се към хората претендентът за евродепутат. “Борбата с демографската рецесия, развиването на района и откриване на работни места са измежду целите на листата на Българска социалистическа партия “, посочи Цветелина Пенкова.

Кандидатът за евродепутат предложи общините да са по-активни в създаването на планиране за значими планове: „ Така по-успешно се търсят средства за осъществяването им. За всички тях може да се употребява европейско финансиране. България има достъп до над 11 милиарда евро за вложения в сходни планове. Можем да преобразим градовете си, само че би трябвало да спрем кражбата на национално равнище “, аргументира се тя.

Цветелина Пенкова изрази цялостната си поддръжка и пожела триумф на лидера на националната листа в региона Драгомир Стойнев, както и на всички експерти, специалисти и отдадени хора в нея.
Преди визитата си в Пазарджик, Цветелина Пенкова организира среща с Димитрия Тошкина, ръководител на Общинския съвет в Лесичово. Обсъдиха образованието, стопанската система и бъдещето на България в Европейския съюз.


За почтена България в мирна Европа с номер 24 / преференция 103.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР